torsdag 25 maj 2017

Med kockprofilen på Fotografiska

Ett bra tag sedan jag skrev, men det har varit, minst sagt, fullt upp. Det har Ni säkert hört förut, men faktum är att det oftast är det. Fullt upp :)
Har avverkat en föreläsning i Sigtuna. Var jätteroligt. Drog över en halvtimme utan att varken jag eller åhörarna märkte något. Då är det lyckat. Skulle vara väldigt kul att göra något mer där. Vi får se vad som händer.

Sedan var det guldkogalan i sitt nya format. Gjorde lunch åt finalisterna på Restaurangakademin tillsammans med Barbro Fernström. Blev otroligt lyckat.

Fick fantastisk hjälp av det härliga gänget på RA. Skall bli otroligt kul att samarbeta med domi November. Är Ni intresserade av att gå denna utbildning så gå genast in och anmäl Er


"Nya" Guldkon blev en riktig succé. Jag var väldigt förtjust i det lite mindre formatet. Priserna delades ut under tjo och tjim och middagen på Fotografiska var grym. Grattis till alla finalister förresten. Hade förmånen att få Gunilla Martinsson (kostchef Munkedal) och hennes härliga ungdomar (nominerade i guldstjärnan) som middagssällskap. Fullträff. Vilket suveränt gäng!!

Fotografiska fick jag återse i måndags, då Helena, Martin Malmberg (bitr.rekt) och kockprofilen var på studiebesök där. Paul Svensson var dessvärre sjuk i halsfluss, men Cristoffer Ekman och Martin Wall agerade stand-in för Paul med den äran. Helt fantastiskt kul och vi skickar även här ett jättetack för att Ni tog Er tid med oss













Härnäst på agendan väntar kockduell i Smaka på Stockholm. För tredje gången så möter jag Ola Håkansson. Vi har varsin seger, så denna gång blir det en avgörande kamp på liv och död. Vi har bägge vässat både knivar och munläder för att bjuda på stor show på Stora Scen i Kungsträdgården 1 juni  17.00.


Innan dess medverkar jag även i en diskussion om matsvinn och matavfall. Även denna gång på stora scenen. Fullständigt program för 1 juni hittar Ni här nedan


Den 7 juni är det dags för niornas bal och det ser man alltid fram emot. Den 8 juni delar vi ut priset för Årets Kockprofilelev. Spänningen är olidlig :)

Vecka 24 drar vi igång alla våra utskick till olika idrottsskolor. Detta pågår fram till vecka 27. Vi kommer även att leverera maten till Visättraskolan vecka 27-31, så vi lär ha fullt upp hela sommaren, men lite semester skall vi nog hinna med. 

Detta var en hastig sammanfattning av läget. Kristihimmelsfärdsdagen när detta skrivs och jag passade på att jobba och ägna dagen åt sommarplanering. Ett klokt beslut